اخبار

افزایش ظرفیت 15 درصدی یکی از کوره‌های دوگانه واحد الفین پتروشیمی جم

<strong>افزایش ظرفیت 15 درصدی یکی از کوره‌های دوگانه واحد الفین پتروشیمی جم
با اجرای طرح توسعه (Revamp) کوره 106 الفین و تست 90 روزه، افزایش ظرفیت 15 درصدی خوراک گاز و مایع در پتروشیمی جم عملی و اجرایی شد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی جم با اجرای طرح توسعه (Revamp) یکی از کوره‌های دوگانه (Flexible) واحد الفین پتروشیمی جم در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی و اتمام مراحل نصب کوره 106، مقدمات انجام تست کارایی و عملکرد (Performance test) از تاریخ 98/۰۱/29 آغاز شد.
حسن معینی معاون مجتمع پتروشیمی جم و مدیر پروژه افزایش ظرفیت کوره 106 الفین در این‌خصوص گفت: با توجه به اهمیت تولید اتیلن از خوراک گاز و پروپیلن، بنزین و بوتادین از خوراک مایع، اجرای این پروژه با هدف افزایش 15 درصدی خوراک گاز و مایع در پتروشیمی جم و رسیدن افزایش ظرفیت خوراک گازی از 40 به 46 تن و مایع از ۵۰ به ۵۷ تن به مرحله اجرا درآمد.
معاون مجتمع پتروشیمی جم ادامه داد: با اتمام تست کارایی و عملکرد کوره گازی و عملی شدن این پروژه مهم، افزایش زمان دی‌کک در کوره گازی از 60 به 90 روز در پتروشیمی جم فراهم شده است و همچنین درخصوص افزایش زمان دی‌کک در کوره مایع از 60 به 80 روز در حال آماده‌سازی شرایط برای تست می‌باشیم. 
معینی مدیر پروژه تشریح کرد: این کوره در سه بخش مشعل‌ها، کویل‌های تشعشعی و همرفت و جابجایی (Convection) با دانش و تکنولوژی روز طراحی و با مشارکت شرکت خارجی و تلاش بیش از 150 نیروی با تجربه و متخصص داخلی با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیون یورو اجرا شد، پیش‌بینی می‌شود با این اقدام مهم و افزایش ظرفیت کوره‌های الفین بین 8 تا ۱۰ میلیون یورو در سال برای پتروشیمی جم آورده ارزی به همراه داشته باشد.
گفتنی است در تست عملکرد انجام شده علی‌رغم ‌پایین بودن درصد اکسیژن مصرفی در کوره، میزان So2/Co,NOX در محدوده مجاز بوده و عملکرد زیست محیطی کوره مورد تایید قرار گرفته است.
مجتمع پتروشیمی جم پس از گذشت یک دهه از راه‌اندازی و با دارا بودن واحدهای تولیدی الفین، پلی‌اتیلن سنگین و سبک خطی، بوتادین و بوتن۱، یــکی از بــزرگتــریــن تولیدکنندگان الفین در جهان و محصولات پلیمری در ایران به شمار می‌رود.
 
۲۲ مرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۳۵
روابط عمومی پتروشیمی جم |
تعداد بازدید : ۳۱۵


نام را وارد کنید
پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید